DIKT TIL SYNNØVE ANKER AURDAL

Gjennom hele sitt kunstnerskap vendte Synnøve Anker Aurdal seg til poesien for å hente motiv og tema til sine billedvever. For å fremheve denne siden av kunstnerskapet, og Anker Aurdals nære forhold til poesi, har vi invitert Priya Bains, Maiken Horn Bolset, Karoline Brændjord, Fredrik Hagen, Vilde Heggem, Morten Langeland, Jonathan August Lengali og Erlend O. Nødtvedt til å bidra med hvert sitt nyskrevne dikt til publikasjonen Dikt til Synnøve Anker Aurdal.

Diktene danner en ny linje fra poesien til Anker Aurdals fargede tråder – der det nå er hennes billedvever som har vært en inspirasjonskilde til ny lyrikk.

Lørdag 20. august kan du høre fem av forfatterne, Maiken Horn Bolset, Karoline Brændjord, Fredrik Hagen, Morten Langeland og Jonathan August Lengali lese opp sine dikt.

Les mer om arrangementet her.

Håndkle – Modern Art

Vi har alle hørt det, eller kanskje tenkt det selv på et tidspunkt; «Moderne kunst=Det kunne jeg ha gjort + Ja, men det gjorde du ikke».

Så enkelt, og samtidig praktisk, har du et kunstnerisk tillegg til kjøkkenet ditt. Bruk det som håndkle eller ram det inn som en vakker innredningsdetalj for hjemmet ditt!

Kjøp medlemskap

Medlemskap

U25

Kr 190

Medlemskap

Solo

Kr 400

Medlemskap

Duo

Kr 600