Arrangement

Avlyst: Søndagsomvisning

Dagens omvisning kl 15:00 i The Deep West Assembly er desverre avlyst på grunn av sykdom

Velkommen til søndagsomvisning i Cauleen Smiths utstilling The Deep West Assembly, en separatutstilling med verk av kunstneren og filmskaperen Cauleen Smith (f. 1967).

Smith er internasjonalt kjent for sine visjonære verk med utgangspunkt i eksperimentell film fra 1960- og 70-tallet, science fiction-sjangeren i film og litteratur, samt den afrikanske diasporaens erfaringer og anskuelse. Utstillingen gir et omfattende innblikk i Smiths produktive kunstnerskap og inkluderer også premieren på hennes seneste film, The Deep West Assembly (2024), laget på oppdrag fra Astrup Fearnley Museet. I sin produksjon av film, direkteoverførte projeksjoner og lysbilder, baserer Smith seg på undersøkelsesbaserte metoder og tar i bruk både improvisasjons- og komposisjonsteknikker, live performance og fortellerstemme, i arbeider som på den måten har slektskap med både teater og billedkunst. 

Omvisningen varer i ca. 45 minutter og koster kr. 50 i tillegg til inngangsbillett. Er du medlem er både inngang og omvisning gratis. Omvisningen holdes på engelsk


Utstillinger

The Deep West Assembly Cauleen Smith

Den amerikanske kunstneren Cauleen Smith har produsert eksperimentelle filmer og videoinstallasjoner i over to tiår.