Arrangement

Plot/Oslo | Workshop

Velkommen til workshop med Plot/Oslo, for deg mellom 18 og 25 år!


Hvordan kan et bilde danne ny mening, når det fragmenteres og settes sammen på nytt? Sammen med fotograf og kunstformidler Aurora Romano og kunstklubben Plot/Oslo, inviteres du mellom 18 og 25 år til å utforske teknikken Polaroid Emulsion Lift.

Workshopen er gratis, men krever påmelding.

Workshopen henter inspirasjon fra Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahmes utstilling An echo buried deep deep down but calling still, som utforsker visuelle og audiative inntrykk som repeteres og overlappes. I workshopen utforskes hvordan nye sammenstillinger kan gi nye fortellinger, men i stedet for å arbeide med digitale verktøy som Abbas og Abou-Rahme, har kurset en fysisk tilnærming til fotografiet.

Aurora Romano (f. 1986 i Italia) bor og arbeider i Oslo. Hun har studert fotografi og design i både Berlin og Venezia. I tillegg til egen kunstnerisk praksis er Romano lærer ved Oslo Fotokunstskole og kunstformidler ved Astrup Fearnley Museet. Hun har vært kursholder i en rekke fotografiske teknikker, blant annet under Oslo Negativ.

Plot/Oslo møtes en gang i måneden til kunstarrangementer som workshops, omvisninger og kunstnermøter. Prosjektet er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Kunstnernes Hus og Nasjonalmuseet, og programmet planlegges og gjennomføres sammen med frivillige i Plot/Oslos eget ungdomsråd.

Plot/Oslo

Plot/Oslo er en gratis klubb for unge mellom 18 og 25 år som vil lære mer om samtidskunst.