Plot/Oslo

Plot/Oslo er en klubb for unge som vil lære mer om samtidskunst. Klubben er åpen for alle mellom 18 og 25 år, og det er helt gratis å være med. Plot/Oslo gjennomfører månedlige kunstarrangementer. Programmet planlegges og gjennomføres av Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet og Kunstnernes Hus, i samråd med de frivillige i Plot-rådet.


Dette får du som medlem

  • Invitasjon til spennende arrangementer om samtidskunst
  • Gratis inngang i alle Nasjonalmuseets visningssteder og Kunstnernes Hus
  • Bli kjent med andre kunstinteresserte

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem i Plot/Oslo ved å fylle ut dette skjemaet. Som medlem mottar du Plot/Oslos nyhetsbrev på e-post. I nyhetsbrevet får du informasjon om våre kommende arrangementer.

Følg Plot/Oslo på Facebook og Instagram, eller besøk www.plotoslo.no for å se arrangementer og andre oppdateringer.

Om Plot-rådet

Plot-rådet består av rundt 15 personer mellom 18 og 25 år. Rådet kommer med innspill til arrangementsutviklingen for Plot/Oslo, og er vertskap på arrangementene. Rådet møtes ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på aktivitetene Plot/Oslo arrangerer.

Vervet er ikke betalt, men gir deg mulighet til å påvirke kulturtilbudet for unge, bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst få nye venner som deler din interesse for samtidskunst!

Man trenger ikke å ha mye erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement og gode innspill som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende og relevant tilbud for kunstinteresserte unge.

Om du har lyst til å bli med i Plot-rådet eller bare vil vite mer kan du ta kontakt med Plot-koordinator Astrid Bøe Drejer på astrid@plotoslo.no, eller sende oss en melding på Facebook eller Instagram.