Arrangement

Kuratoromvisning | For medlemmer

medlemmer

Velkommen til kuratoromvisning med Solveig Øvstebø i Rachel Harrisons Sitting in a Room.

I utstillingen Sitting in a Room  av Rachel Harrison, utsettes både kulturelle symboler, kunsthistorien og selve utstillingsrommene for granskning. Hvordan skal man forstå dagens forhold mellom kultur og liv? Ved å bruke tid med Harrisons arbeider, rom for rom, sammen med kurator og direktør Solveig Øvstebø, finner vi kanskje våre egne måter å nærme oss spørsmålet på?

Astrup Fearnley Museets medlemmer inviteres til et dypdykk i utstillingen, sammen med Øvstebø. Deltagelse er gratis, men krever påmelding.

Ønsker du å delta? Bli medlem og få gratis adgang til alle utstillinger, workshops, arrangementer og omvisninger, invitasjon til åpningene, rabatter i museumsbutikken og mye mer!

Utstillinger

Rachel Harrison: Sitting in a Room

Den amerikanske kunstneren Rachel Harrison arbeider innenfor et bredt spekter av kunstneriske uttrykk – både skulptur, tegning, fotografi og installasjon. Utstillingen Sitting in a Room er den største presentasjonen av hennes kunstnerskap i Skandinavia til nå og viser en kombinasjon av tidligere og nyproduserte verk.