Arrangement

Kuratoromvisning | For medlemmer

Velkommen til kuratoromvisning med Solveig Øvstebø!

Bli med direktør og kurator Solveig Øvstebø på en omvisning i Leonard Rickhards utstilling «Mellom konstruksjon og sammenbrudd».

Omvisningen er for medlemmer og holdes på norsk. Begrenset antall plasser, krever påmelding. 

Gjennom et langt kunstnerskap etablerte Leonard Rickhard et karakteristisk og lett gjenkjennelig formspråk – en visuell signaturstil som har en egen plass i nyere norsk kunsthistorie.

Denne utstillingen presenterer en kunstnerisk produksjon gjennom et halvt århundre, og viser samtidig hvordan Rickhard ufortrødent fortsatte sitt maleriske prosjekt godt inn i dets sjette tiår. Utstillingen blir en sjelden mulighet til å oppleve den fulle bredden i kunstnerskapet og inkluderer tidlige eksempler på hans velkjente motivkrets. Blant de seneste arbeidene er nye versjoner av modellflybyggeren, et motiv Rickhard har arbeidet med i over 40 år, samt to monumentale malerier som han ferdigstilte spesielt for denne utstillingen.

Ønsker du å delta? Bli medlem! 

Astrup Fearnley Museet setter stor pris på ditt medlemskap! Som medlem bidrar du til museets utstillingsprogram og formidlingstilbud. Du får gratis adgang til alle utstillinger, workshops, arrangementer og omvisninger, invitasjon til åpningene, rabatter i museumsbutikken og mer!


Utstillinger

Leonard Rickhard:
Mellom konstruksjon og
sammenbrudd

Gjennom et langt kunstnerskap har Leonard Rickhard etablert et karakteristisk og lett gjenkjennelig formspråk – en visuell signaturstil som har en egen plass i nyere norsk kunsthistorie.