Arrangement

Kuratoromvisning | For medlemmer

Velkommen til kuratoromvisning med Solveig Øvstebø i utstillingen med Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme.

I utstillingen An echo buried deep deep down but calling still utforsker Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme ekkoet – både bokstavelig som et fenomen og som en metafor for samfunnets felles erfaring av hendelser. De er kjent for sine forskningsbaserte arbeider innen video, performance, installasjon og tekst. I utstillingen repeteres visuelle inntrykk og bevegelser, stemmer og melodiske linjer overlappes og gjentas. Rommene fungerer som resonanskasser for bruddstykker av historier og erindringer, med bilder og lyder fra pågående kamper for frihet og selvbestemmelse, ofte med utgangspunkt i samtidens politiske situasjon i Palestina.

Astrup Fearnley Museets medlemmer inviteres til et dypdykk i utstillingen, sammen med Solveig Øvstebø. Deltagelse er gratis, men krever påmelding.

Ønsker du å delta? Bli medlem!
Astrup Fearnley Museet setter stor pris på ditt medlemskap! Som medlem bidrar du til museets utstillingsprogram og formidlingstilbud. Du får gratis adgang til alle utstillinger, workshops, arrangementer og omvisninger, invitasjon til åpningene, rabatter i museumsbutikken og mer!

Utstillinger

Basel Abbas / Ruanne Abou-Rahme

An echo buried deep deep down but calling still