Arrangement

Havnelangs på Astrup Fearnley Museet

Bli med på familieomvisning i jubileumsutstillingen Before Tomorrow og utendørs cyanotype-workshop under årets Havnelangs på museet!

Familieomvisning 
Bli med på familieomvisning i jubileumsutstillingen Before Tomorrow! Omvisningen starter kl. 14:00 og kl. 15:00 varer i ca. 40 minutter, tilpasset både små og store publikummere. 
 
Utendørs cyanotype-workshop for barn  
Fotograf og formidler Aurora Romano holder workshop i cyanotype kl. 13. Inspirert av utvalgte verk fra jubileumsutstillingen, inviteres små og store til å samarbeide om et stort felles verk, på stranden utenfor museet. Ved å legge oss ned på et stort lerret, og ved å klippe ut sjablonger som vi plasserer på den hvite flaten, holder vi solen ute mens stoffet blir eksponert for sol. Vi venter noen minutter før vi skyller lerretet i sjøen, før vi ser motivet komme til syne. Deltakelse er gratis og krever ingen påmelding. 
 
Aurora Romano (f. 1986 i Italia) bor og arbeider i Oslo. Hun har studert fotografi og design i både Berlin og Venezia. I tillegg til egen kunstnerisk praksis er Romano lærer ved Oslo Fotokunstskole og kunstformidler ved Astrup Fearnley Museet. Hun har vært kursholder i en rekke fotografiske teknikker, blant annet under Oslo Negativ. 

Både familieomvisningen og verkstedet er gratis å delta på, men voksne betaler ordinær inngangsbillett. Maks 25 deltakere på omvisning, førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Oppmøte ved resepsjonen.  
 
Om Havnelangs: 
Oslo Havn og aktørene langs havnepromenaden inviterer byens befolkning til folkefest søndag 3. september. Aktører i havna og på byens populære havnepromenade inviterer til aktiviteter for hele familien, både på sjø og land. Her kan folk i alle aldre bli bedre kjent med aktørene i havna og få en spennende dag ved sjøen.  
 
Les mer på Oslo Havns nettsider