Familieverksted

Oppgavene henter inspirasjon fra den aktuelle utstillingen Rachel Harrison: Sitting in a Room

Velkommen til familieverksted! Verkstedet er åpent fra 12:00 – 16:00.

Tema i oktober: Stort, felles tegneprosjekt!
I oktober henter familieverkstedet inspirasjon fra Rachel Harrisons serie The Classics, som kan ses i vår aktuelle utstilling Sitting in a Room. I prosessen med serien har Harrison fotografert sidene i skisseboken sin, printet disse og brukt de som underlag for videre tegning. Resultatet er lag på lag av tegninger – inkludert skisser av gamle, antikke skulpturer. I verkstedet inviteres små og store til et felles tegneprosjekt, der også vi skisser, kopierer og tegner videre på hverandres tegninger. Etter hvert vil tegningene ha lag på lag med ulike streker, og fortelle ulike historier fra alle de forskjellige bidragsyterne.

Verkstedene er drop-in og består av oppgaver som små og store kan gjøre sammen. Temaet for verkstedene endres hver måned, og er knyttet til verk eller tematikk i aktuelle utstillinger.

Det er gratis for alle, men voksne over 18 år betaler inngangsbillett til museet. Er du medlem i Astrup Fearnley Museets kunstklubb er inngang gratis.

Utstillinger

Rachel Harrison: Sitting in a Room

Den amerikanske kunstneren Rachel Harrison arbeider innenfor et bredt spekter av kunstneriske uttrykk – både skulptur, tegning, fotografi og installasjon. Utstillingen Sitting in a Room er den største presentasjonen av hennes kunstnerskap i Skandinavia til nå og viser en kombinasjon av tidligere og nyproduserte verk.