Arrangement

Ekstra kuratoromvisning | For medlemmer

Etter stor interesse setter vi opp en ny kuratoromvisning i utstillingen for våre medlemmer.

Meld deg på her!

Velkommen til denne ekstra-kuratoromvisningen i jubileumsutstillingen Before Tomorrow! Merk: begrenset antall plasser og omvisningen kan bli fulltegnet.

Bli med Owen Martin, som sammen med direktør Solveig Øvstebø har kuratert utstillingen, på en vandring gjennom 30 år med samtidskunsthistorie. Omvisningen holdes på engelsk. 

I 2023 fyller Astrup Fearnley Museet 30 år. Dette feirer vi med en omfattende jubileumsutstilling med kjente ikoniske verk, skjulte skatter og nye innkjøp til Astrup Fearnley-samlingen. Utstillingen fyller begge museumsbyggene og rommer mer enn 100 verk fra en av Europas mest omfattende samlinger med internasjonal samtidskunst. Noen verk har vært særlig avgjørende for den offentlige oppfattelsen av samlingen, og utstillingen inviterer til nye lesninger av disse verkene ved å sette dem i dialog med nyervervelser, mindre kjente verk og store installasjoner som er gjenskapt fra tidligere utstillinger. 

Ønsker du å delta? Bli medlem! 

Astrup Fearnley Museet setter stor pris på ditt medlemskap! Som medlem bidrar du til museets utstillingsprogram og formidlingstilbud. Du får gratis adgang til alle utstillinger, workshops, arrangementer og omvisninger, invitasjon til åpningene, rabatter i museumsbutikken og mer! 


Utstillinger

Before Tomorrow – Astrup Fearnley Museet 30 år

Kjente, ukjente og nye verk fra Astrup Fearnley-samlingen