Arrangement

Biblo Tøyen + Astrup Fearnley UNG | Workshop

Astrup Fearnley UNG samarbeider med Biblo Tøyen

Bli kjent med samtidskunsten! Velkommen til en workshoprekke for barn og unge på Biblo Tøyen.

Biblo Tøyen + Astrup Fearnley UNG er et prosjekt hvor Astrup Fearnley Museet, i samarbeid med Biblo Tøyen, arrangerer kunstformidling i bibliotekets lokaler. Formidlingen tar form av praktiske workshops, som har utgangspunkt i museets temporære utstillinger. Vårt mål er å lage et lavterskeltilbud for barn og unge, hvor de får nærme seg samtidskunst og samtidskunstens arbeidsmetoder på en uventet og ny måte.  

Skulptur-workshop
Onsdag 19. april 14:00-16:00
Torsdag 20. april 14:00-16:00
Sted: Deichman Biblo Tøyen, Hagegata 22

Lyd-workshop
Onsdag 10. mai 14:00-16:00
Torsdag 11. mai 14:00-16:00
Sted: Deichman Biblo Tøyen, Hagegata 22

Tilbudet er helt gratis, og krever ingen påmelding. Velkommen! 

Workshopene er et samarbeid med Deichman Biblo Tøyen. Les mer på deichman.no

Deichman Biblo Tøyen
Deichman Biblo Tøyen er mye mer enn et bibliotek. Biblo er en plass hvor du kan delta. Hvor du kan lage noe kult. Hvor du får verktøy til å klare deg bra i livet. En pauseknapp. Et sted du kan føle deg trygg. Få hjelp til leksene. Bli inspirert. Oppdage noe nytt og bli overraska. Biblo er et fantasiunivers hvor alt plutselig er snudd på hodet. Biblo er KUN for deg mellom 10 og 15 år.

Astrup Fearnley UNG
Astrup Fearnley UNG er Astrup Fearnley Museets formidlingstilbud til barn, unge og familier. Gjennom omvisninger, verksteder og kunstklubber ønsker vi å gi våre små og store besøkende bakgrunnskunnskap og perspektiver til kunsten i de aktuelle utstillingene og Astrup Fearnley-samlingen. Blant våre faste tilbud er Rasmusklubben (5-12 år), Blikkåpner Oslo (16-19 år), Plot / Oslo (18-25 år) og familieverksteder

Astrup Fearnley UNG samarbeider også om formidling av samtidskunst rettet mot barn og unge med blant andre ØST KUNST og Deichman Biblo Tøyen.