Arrangement

Atiyyah Khan | Performance

Performance, DJ-set, Closing Party

Atiyyah Khan er en Cape Town-basert DJ og journalist. Hennes DJ-set knytter sammen alternative og underrepresenterte musikkhistorier med tendenser og kunstnerskap man finner i utstillingen Before Tomorrow. Fremførelsen markerer avslutningen av både utstillingen og live-programmet.

Khans mangfoldige praksis omfatter kunstjournalistikk, forskning og lydarkivering, der hun både skriver for større aviser i Sør-Afrika og selvpubliserer. Hun er opptatt av temaer som territoriell urettferdighet, ufortalte historier om apartheid, jazzens historie og kunstneriske undergrunnsbevegelser. Hun var en av grunnleggerne av musikkollektivet Future Nostalgia i 2013, og som DJ EI Corazon utforsker hun sammenhenger mellom musikalske former på tvers av grenser for å vekke nysgjerrighet og oppdage soniske muligheter. Siden 2017 har hun samarbeidet med koreografer og kunstnere i utviklingen av nye arbeider. Hennes nåværende praksis fortsetter både innenfor journalistikkfeltet og studiet av lyd.

Arrangementet er en del av Before Tomorrow Live, et program bestående av performance, foredrag, lyd og video – som en forlengelse av jubileumsutstillingen Before Tomorrow – Astrup Fearnley Museet 30 år.

Gratis og åpent for alle.


Utstillinger

Before Tomorrow Live

Et nytt program bestående av performance, foredrag, lyd og video – som en forlengelse av jubileumsutstillingen Before Tomorrow – Astrup Fearnley Museet 30 år