Sommer på museet

Dette kan du bli med på i sommer!

Se den storslåtte utstillingen med Synnøve Anker Aurdal, og kombiner kunstopplevelser med en tur i de vakre omgivelsene på Tjuvholmen. I sommer er familieverkstedet åpent hver søndag som vanlig. Søndagsomvisningene går også som normalt og det samme gjør de daglige kunstpratene fra tirsdag til lørdag. Velkommen innom og god sommer!

Familieverksted

Verkstedene er drop-in og består av oppgaver som små og store kan gjøre sammen, hver søndag kl. 12:00-16:00. I juli er temaet «Tråden og veven», med oppgaver inspirert av Synnøve Anker Aurdals fargesterke kunstverk.

Utforsk utstillingen

Til våre yngste besøkende har vi laget små oppgaver med ting de kan se etter og finne i utstillingen med Synnøve Anker Aurdal. Oppgavearket blir delt ut i resepsjonen.

Vi har også laget egne lydfiler, der barna kan lære mer om enkelte av kunstverkene i utstillingen.

Søndagsomvisning

Hver søndag i juli holdes det omvisning i Synnøve Anker Aurdal kl. 14:00 og i Astrup Fearnley-samlingen kl. 15:00. Få innsikt i kunstnerskapet til en av Norges mest fremtredende tekstilkunstnere eller lær mer om utvalgte verk i den omfattende Astrup Fearnley-samlingen.

Ønsker du å forhåndskjøpe billetter til omvisningene kan det gjøres på hvert enkelt arrangement under Hva skjer.

Følgende datoer holdes omvisningene på engelsk: 10. juli, 17. juli og 31. juli.

Kunstprat

Hver tirsdag til lørdag kl. 13:00, 14:00 og 15:00 kan du bli med på en 10 minutters kunstprat og høre en av våre museumsverter fortelle om et verk i de aktuelle utstillingene. Tilbudet er gratis og inngår i inngangsbilletten.

Utstillinger

Synnøve Anker Aurdal

Årets sommerutstilling vies Synnøve Anker Aurdal (1908–2000), en av Norges mest fremtredende tekstilkunstnere.