Personvern, vilkår og betingelser

Astrup Fearnley Museet ønsker å ivareta vårt publikums tillit og behandler alle opplysninger i henhold til gjeldene lovverk om personvern.

Medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb
Vi lagrer våre aktive medlemmers navn og e-postadresse for å kunne invitere til utstillingsåpninger og medlemskurs, samt sende deg informasjon om museets aktiviteter og aktuelle produkter og tilbud fra museumsbutikken via vårt nyhetsbrev. Kontaktinformasjonen behandles og lagres sikkert og fortrolig og brukes ikke i andre sammenhenger enn de du har takket ja til ved opprettelsen av ditt medlemskap.

Ønsker du ikke lenger å være medlem i kunstklubben kan du ta kontakt på shop@afmuseet.no

Nyhetsbrev
Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Astrup Fearnley Museet kan du melde deg av ved å bruke link i høyre hjørne i det mottatte nyhetsbrevet eller ta kontakt på marked@afmuseet.no

I henhold til EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), vil vi etter at du har tatt kontakt slette de data vi har lagret om deg.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR
ASTRUP FEARNLEY MUSEETS NETTSIDE 
Astrup Fearnley Museet respekterer dine krav til personvern og gjør oppmerksom på at vi følger alle gjeldene forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du besøker vår nettside. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Astrup Fearnley Museet er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår nettside afmuseet.no uten at du må gi fra deg noen personlige opplysninger.

Hva er personvern?
Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no

Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?
Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside afmuseet.no. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte afmuseet.no og hvilke innstillinger du valgte. Dette gjør vi for å hele tiden kunne finne ut hvilke deler av vår nettside som er mest besøkt. På den måten hjelper du til med at vi kan forbedre oss. Det er viktig å presisere at disse opplysningene ikke knyttes mot deg som person og de har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?
Dine personopplysninger lagres under hele kundeforholdet. Ønsker du å avslutte kundeforholdet, vil dine personopplysninger bli slettet på oppfordring fra deg. Cookies som ligger lagret på din maskin, vil bli oppdatert for hver gang du besøker afmuseet.no. Ønsker du å slette cookies fra din maskin, er dette fullt mulig og vil ikke berøre ditt kundeforhold hos Astrup Fearnley Museet. Vær oppmerksom på at neste gang du besøker afmuseet.no, vil det opprettes nye cookies av samme grunn som beskrevet tidligere.

Med hilsen,
Astrup Fearnley Museet

 

Sist endret: 01.12.2020