Utstillingen er kuratert av Astrup Fearnley Museets direktør Gunnar B. Kvaran og er basert på utstillingen med samme navn som ble vist på Astrup Fearnley Museet i 2017.

Det er første gang en soloutstilling med den verdenskjente japanske kunstneren Takashi Murakami vises i Brasil og kunstneren var selv til stede på åpningen. Utstillingen viser 35 verk inkludert malerier så store som 3×10 meter. Kunstverkene er presentert som en konstellasjon av fragmenter av Murakamis univers. Gunnar B. Kvaran fremhever blandingen av det orientalske og det vestlige som er tydelig til stede i Murakamis kunst, men som likevel har en sterk japansk identitet. Utstillingen står til 15. mars 2020.

Murakami by Murakami er også vist på Tai Kwun i Hong Kong der den sto fra juni til september 2019.

Les mer om utstillingen på Instituto Tomie Ohtake.

Bilder fra utstillingen