Arrangement

Søndagsomvisning

Omvisning i The Deep West Assembly hver søndag kl. 14:00

Velkommen til søndagsomvisning i Cauleen Smiths utstilling The Deep West Assembly, en separatutstilling med verk av kunstneren og filmskaperen Cauleen Smith (f. 1967).

Smith er internasjonalt kjent for sine visjonære verk med utgangspunkt i eksperimentell film fra 1960- og 70-tallet, science fiction-sjangeren i film og litteratur, samt den afrikanske diasporaens erfaringer og anskuelse. Utstillingen gir et omfattende innblikk i Smiths produktive kunstnerskap og inkluderer også premieren på hennes seneste film, The Deep West Assembly (2024), laget på oppdrag fra Astrup Fearnley Museet. I sin produksjon av film, direkteoverførte projeksjoner og lysbilder, baserer Smith seg på undersøkelsesbaserte metoder og tar i bruk både improvisasjons- og komposisjonsteknikker, live performance og fortellerstemme, i arbeider som på den måten har slektskap med både teater og billedkunst. 

Omvisningen varer i ca. 45 minutter og koster kr. 50 i tillegg til inngangsbillett. Er du medlem er både inngang og omvisning gratis.


Utstillinger

The Deep West Assembly Cauleen Smith

Den amerikanske kunstneren Cauleen Smith har produsert eksperimentelle filmer og videoinstallasjoner i over to tiår.