Vingen Bar

Velkommen til vår museumsbar!Velkommen 
til  
Vingen Bar

Museumsbaren på Astrup Fearnley Museet. 

 
Vingen Bar har en av Oslos vakreste beliggenheter og utsikt over Oslofjorden. Vingen Bar serverer mat og drikke til alle museets åpningsdager hele året og det er ingen steder i Oslo du får en så sterk og tilstedeværende opplevelse av kunst, urbanitet og natur på en gang som i Vingens lokaler. I sommerhalvåret kan også mat og drikke nytes ute i det fri på terrassen.

Vingen inviterer til et levende serveringsrom med høykvalitets kaffe - vin og drinkbar med lett lunsj, barsnack, bakst og kaker hele året.  I tett tilknytning til museets utstillinger og aktiviteter endrer de konsept og meny i takt med museets program og serverer både spesialtilberedete drinker og mat tilpasset utstillingene og arrangementen som er i museet eller skulptuparken utenfor. 

Lokalene er tilgjengelig for utleie ved lukkede arrangementer
Vingen tilrettelegger for private arrangementer i Oslos kanskje flotteste lokasjon, med innhold og omgivelser helt i verdensklasse. Besøk vingenbar.no for mer informasjon.

Vingen Bar er et helt unikt konsept skapt for AFM og museets lokasjon, etablert av Fuglen grunderene Einar K. Holthe, Peppe Trulsen og Halvor Digernes . I samarbeid med museet har de skapt et sted tuftet på kvalitet, kultur og kunstformidling, i tråd med det de tidligere har skapt med Fuglen Oslo, Fuglen Tokyo, Fuglen Asakusa, Øl Tokyo og ikke minst Bar Zingaro med kunstneren Takashi Murakami i Tokyo.

Åpningstider:
Se Vingen Bar

Velkommen til Oslos flotteste museumsbar!

 

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet